Bedrijfsfitness Hart4Health Roelofarendsveen

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om ons voor te stellen. Wij zijn Corinne en Alex Hart. Samen met ons team van betrokken medewerkers  bieden wij op hoog niveau fitness met of zonder begeleiding als ook groepslessen aan. Vooral onze spinning op hartslag is uniek!

Voor uw bedrijf zouden wij graag een verschil maken in de vitaliteit van uw medewerkers. Door de lage drempel en het enthousiasme van ons en onze medewerkers bieden wij een prettige omgeving om in te sporten.

Onze uitgebreide faciliteiten zorgen voor een complete beleving van sport en health. Wij bieden naast de nieuwste lijn cardio- en krachtapparatuur van Technogym ook moderne zonnebanken aan, zowel staand als liggend. Ook hebben wij verschillende soorten sauna’s waar onze klanten gebruik van kunnen maken en een bijbehorend dompelbad voor de ultieme coolingdown!

De prijzen van bedrijfsfitness hangen af van het aantal medewerkers van uw bedrijf dat bij Hart4Health lid wordt:

–  10 tot 20 medewerkers  € 30.95 per maand
–  20 tot 30 medewerkers  € 29,95 per maand
– 30 medewerkers en meer € 28,95 ,- per maand

Prijzen zijn reductieprijzen voor bedrijven. Normaal tarief 33.95 p.m. voor particulieren.

De prijzen zijn inclusief onbeperkt gebruik van de fitness, cardio, groepslessen en sauna faciliteiten. Voor onbeperkt gebruik van de zonnebank wordt 10,- per maand in rekening gebracht. Uiteraard is dit optioneel.

Wij hopen u en uw medewerkers binnenkort te mogen ontvangen in ons sportcentrum!

Met vriendelijke groet Team Hart4Health