Fitness

Fitness, oftewel onderhoud voor je lichaam.
Het is inmiddels voor iedereen overduidelijk dat sport en beweging essentieel zijn om op een gezonde manier oud te worden. Fitness is voor een groot deel van de bevolking DE manier om hier vorm aan te geven. Bij Hart4Health zijn niet alleen alle faciliteiten en kennis voor een goede fitnesstraining voor handen, ook een gezellige sfeer ontbreekt bij ons niet. En dat is nou net wat je training leuk maakt en leuk houdt!

Apparatuur: van alles het beste.
Onze fitnessruimte is ingericht met de beste apparatuur van diverse topmerken. Zo hebben wij de Selection Line van Technogym voor kracht en de Excite Line van Technogym voor cardio-vasculaire training. Voor de zware krachttraining kun je terecht in de Hammerstrength-hoek.

Eerste keer trainen? Maak even een afspraak.
In de fitness is het belangrijk dat je goed weet hoe de apparaten werken en hoe je op een veilige en effectieve manier kunt trainen. Maar daarom een afspraak met één van onze fitnessbegeleiders. Monique, Marco, Michael en Alex helpen je graag verder.

Excio
Excio, is een fitness cirkel waarbij u in slechts 30 minuten het gehele lichaam traint door het dubbel-concentrische systeem. Met dit systeem traint u twee spiergroepen op één apparaat.

Technokey.
Bij ons krijg je je trainingsschema op een technokey. Je hoeft dan ook niet rond te lopen met een kladje papier in je tas met je trainingsschema erop, wat na een aantal keer trainen nagenoeg niet meer leesbaar is… De technokey kun je gebruiken op alle apparaten van de Selection en de Excite Line. De key leidt je door je training heen en slaat alle resultaten op. Iedere 4 tot 6 weken kan de fitnessbegeleider met je meekijken, je progressie bespreken en nieuwe uitdagingen aan je schema toevoegen. En wie weet… zien we jou volgende week op ons “wedstrijd”-bord als jij de meeste kilo-(meter)’s op je naam hebt weten te zetten!

Better Belly®
Let er voor de grap eens op: bij een normale training blijft je buik eigenlijk altijd koud. Vet heeft de eigenschap om pas bij warmte van vorm te veranderen (denk maar aan een pakje boter) Door met de Better Belly@ te gaan sporten, merk je dat de buik wel warm wordt. Deze warmte dringt ook door in de dieper gelegen vetcellen waardoor de verbranding hierin gestimuleerd wordt. Het gevaarlijke buikvet kan eindelijk aangepakt worden! Was plaatselijk vet verbranden vroeger een illusie, met de Better Belly® kan het wel!

Powerplate
Vraag om begeleiding en train eens met de Powerplate! Door de vele trillingen die per seconde door je spieren razen (minimaal 30 p/sec), krijgen je spieren een flinke impuls. Het is een hele veilige manier van trainen en wordt ook vaak gebruikt bij revalidatie. Ook een mooie aanvulling op je gebruikelijke trainingschema!