Body - Silence

 

Nieuw gevestigd bij Hart4Health 02-01-2023 BODY & SILENCE

Pedicure/Schoonheidssalon Body & Silence is met ruim 20 jaar ervaring een zeer gerenommeerde, dynamische en moderne bedrijf. Bij mij worden kwalitatief hoogwaardige behandelingen gegeven, waarin de individuele wensen van de klant centraal staan.

Ik ben Marjan van Veen Wijfjes gediplomeerd Pedicure/schoonheidsspecialiste en zal voor u een optimale mix van gezichtsbehandelingen en producten samenstellen om de huid weer perfect in balans te brengen. In mijn moderne salon geef ik pedicure en schoonheidsbehandelingen voor dames en heren. Maar ook voor ontspannende massages kunt u bij mij terecht. Dus bent u op zoek naar een Pedicure/Schoonheidssalon voor al u wensen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Pedicure/Schoonheidssalon Body & Silence is aangesloten bij de Provoet, de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie voor de Pedicure, en ik sta ingeschreven in het kwaliteits register voor pedicures (KPR). Door deze inschrijving bent u er zeker vandat ik mij regelmatig laat bijscholen.

Ik gebruik de merken zoals Dr. Grandel en Arabesque. In mijn assortiment vindt u vele producten voor iedere huid.  Ook verkoop ik cadeaubonnen voor iedere beurs, leuk als cadeau voor bijv. een verjaardag, moederdag enz.

www.body-silence.nl