Fitness

Neem eens een kijkje bij ons in de fitness. Als je ons van te voren even belt, dan zorgen wij ervoor dat er een trainer voor je klaar staat om alles uit te leggen. We maken graag een trainingsschema voor je waar je wat aan hebt; passend bij jouw doel, met oefeningen die je het leukste vindt en lekker uitdagend zijn zodat je je tijd bij ons zo goed mogelijk benut! 

 

In 2019 is onze fitness nieuw ingericht met de nieuwste apparatuur van Precor. Daarbij hebben wij gekozen voor een softwaresysteem waarmee je je trainingsschema kan bijhouden via een app. Heel handig, deze app "communiceert" met de krachtapparaten en houdt bij wat je doet en wanneer je een bepaalde oefening mag intensiveren. Deze app is ontwikkeld door Sony en heeft de prijs gewonnen voor de meest innovatieve fitnessontwikkeling! Helemaal up to date dus in onze fitness. En als je liever niet met je telefoon wilt trainen, kunnen we je trainingsschema natuurlijk ook nog gewoon uitprinten, geen probleem.

 

Ook onze cardio is nieuw. Deze apparaten hebben de beschikking over televisie en internet dus kijk je favoriete tv-programma of log in op youtube of jouw eigen netflix-account voor jouw serie tijdens je training. De excio-cirkel is ook de moeite van het proberen waard; een trainingcirkel in een aparte ruimte, wat rustiger, waar je met beleid op beweegt en per apparaat 2 spiergroepen op traint. Ook hier begeleiden we je graag bij. Behalve al deze moderne spullen hebben we ook nog een heleboel losse dumbells, barbells en de ouderwetse Hammerstrength lijn. Deadlifts, squats of een military press;

voor krachttraining ben je bij ons aan het goede adres.  Bel je ons voor een afspraak in de fitness? Ons telefoonnummer is 071-3317240, wij helpen je graag verder.