Nieuws

Septemberactie

September! Weer een mooie actie voor diegenen die nog geen lid zijn: een half jaar sporten voor de vaste prijs van 199,-, geen opzegtermijn, geen inschrijfgeld. Zo, de feestweek is voorbij, kom weer lekker in beweging!

Fit&Food cursus start woensdag 2 oktober om 20.15

Woensdag 2 oktober starten we weer met een 10-weekse cursus. Het gaat hierbij niet alleen om vet te verliezen maar vooral ook om te leren over voeding. De cursus wordt gegeven door Corinne, zij is gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. Dit is een kwaliteitskeurmerk wat ervoor zorgt dat de cursus in aanmerking komt voor vergoeding uit je aanvullende verzekering tot wel €150,- bij vele verzekeraars. Interesse? Bel 071-3317240 en vraag naar Corinne.

shirtje Nike - H4H voor maar € 25,-

Leuk hè?! Voor maar €25,- heb jij ook dit gave Nike-H4H shirtje! Geef je maat door (kan via de balie of een mailtje) en we laten er eentje maken voor je. 

H.I.T. met Rick, iedere zaterdagochtend!

Iedere zaterdagochtend lekker H.I.T.! Dank jullie wel voor het stemmen om het rooster rond te krijgen. We zijn er meteen mee aan de gang gegaan en starten nu! Kom jij ook?! Tot gauw! 

Impressie van de FitGipsyDance met Margot 7/9/2019

Klik op de volgende link of kopieer deze om het filmpje te kunnen bekijken. Wat was het een feestje!!
https://www.youtube.com/watch?v=N--UlsLNlDA