Nieuws

FitGibsy Zaterdag 14 december as.

FitGipsyDance! Wat was het leuk de vorige keer! Margot gaat ons nog een keer blij maken met een try-out en daarna horen we graag van jullie of deze les bijvoorbeeld eens per maand vast op het rooster zou mogen komen! Doe jij ook mee? We zijn super benieuwd naar wat jullie ervan vinden.

Beginners spinning Start as zaterdag 2 november

Beginnerscursus spinning! 6 weken lang, iedere zaterdagochtend om 9.00 uur. Je wordt begeleid door onze zeer ervaren instructrice Thea, zij helpt je met de instellingen van je fiets en zorgt een uur lang voor dat jij je lekker kan uitleven op een veilige manier. Kom je meedoen??? Je bent van harte welkom. Natuurlijk zijn ook ervaren spinners welkom, altijd goed om wat bij te leren toch? 

shirtje Nike - H4H voor maar € 25,-

Leuk hè?! Voor maar €25,- heb jij ook dit gave Nike-H4H shirtje! Geef je maat door (kan via de balie of een mailtje) en we laten er eentje maken voor je. 

H.I.T. met Rick, iedere zaterdagochtend!

Iedere zaterdagochtend lekker H.I.T.! Dank jullie wel voor het stemmen om het rooster rond te krijgen. We zijn er meteen mee aan de gang gegaan en starten nu! Kom jij ook?! Tot gauw! 

NIEUW TACOYO

Nieuw Tacoyo Vanaf Januari 

De anti-stress groepsles op muziek.

  • Geen pasjes
  • Geen apparaten
  • De lekkerste popmuziek
  • Anti-stress

Tacoyo is een body & mind conditietraining op muziek. Verbetert uw houding, figuur en souplesse. Ontspant en werkt stress reducerend. Stimuleert de vetverbranding en het uithoudingsvermogen.

We maken zo snel mogelijk bekend op welke dagen deze les gegeven gaan worden.

In de kerstvakantie zullen er al een aantal try-outs gegeven worden.