Over Hart4Health

Over Hart4Health

Al rond 1990 werd deze sportschool opgericht door krachtsporter en sportondernemer Richard, toen nog op de oude locatie bij "de oude veiling" In 1997 is het huidige pand geopend op de Lucas van Leydenlaan. Deze locatie is echt ideaal te noemen; precies op de grens tussen de woonwijk en het sportpark dus gemakkelijk bereikbaar en lekker centraal. 

In 2011 werden Alex en Corinne Hart de trotse nieuwe eigenaren; dat was voor hen echt een droom die uitkwam. Samen met het bestaande team zijn we toen verder gegaan onder de nieuwe naam Hart4Health. In de loop van de afgelopen jaren zijn er in de sportbranche (en dus ook in ons clubje) best wat veranderingen geweest. Maar wat bij ons nog steeds voorop staat, en ook áltijd voorop zal blijven staan, is die passie voor sport! Je zal bij ons geen collega treffen die niet is "besmet met het sportvirus" want tja, we houden ervan! En die passie delen we graag met jou. 

Deze passie voor sport uit zich op vele manieren: zo heeft Eddy zich toegelegd op de mooiste yoga's, zorgt Thea voor een spinningles waar je de hele dag fit door blijft, kan je heerlijk Zen worden in de Tai Chi van William, maakt Eef van iedere les een feestje, zorgt Anette ervoor dat je in een schone omgeving lekker kunt knallen, geven Mo, Ginger, Rick en Linda een HIT waarbij je dan ook zeker weten gaat knallen, trekken Wim, Anneke, Mark, Chantal en Shirley je op de spinningfiets door pieken en dalen, kan je je bij Alex en Niels lekker uitleven op de pads en kickbags, stuitert Corinne vrolijk door alle lessen heen, kom je Gaby ook al heel wat jaartjes met haar lekkere lessen tegen, zo zal Mike je graag helpen in de fitness, geeft Michael een pilatesles die je echt eens uit wilt proberen, is zelfs onze Monique van de administratie een echte sportvlek en kun je sinds kort ook lekkere lessen krijgen van onze nieuwe collega's Inge (XCORE en HIT) en Jordy (Yoga). 

Wil je nog meer over ons weten? Kom een keertje langs 😊