Personal Training

Personal training ervaringen van klanten

 

Met veel plezier heb ik sinds kort personal training. Ik heb zelf nogal snel last van blessures, en door de circuittraining met Alex, wordt er constant gelet op goede houding en verbetering zodat ik geen verkeerde bewegingen maak. Mocht ik een oefening niet kunnen doen dan geeft hij direct andere opties die wel goed kunnen. Daarbij is hij enorm betrokken en erg enthousiast. 

Groetjes,

Nicolette

 

Met veel plezier stap ik iedere maandag de sportschool in voor een personal training van Alex. Ja je leest het goed! Met veel plezier:)

Onder begeleiding trainen haal ik meer uit mezelf. Ik word sterker en dat is met mijn bijna 50 jaar heel fijn gezien je kracht achteruit holt als je niet op past. En wat ik de allergrootste winst vind is dat ik op deze manier de oefeningen echt goed uitvoer. Door de directe begeleiding kan ik intensief sporten zonder het risico blessures. En wat zeker ook gezegd moet worden het altijd gezellige humeur van Alex, zijn kennis en de variaties aan oefeningen geven je net dat zetje om je extra in te spannen. Dus overweeg je personal training...ik zeg doen!

Laura

 

Personal training met Alex is eigenlijk masochistisch te noemen. In de training wordt je geholpen en gestimuleerd om net over dat randje te gaan, waardoor je daarna merkt dat je geweest bent ��. Daardoor de dagen erna weer aan de bak, zodat je de volgende keer iets meer kan hebben. Daarnaast is het ook nog een gezellig vent en heeft altijd wel een praatje paraat.

Paul

 

Voordat ik begon met trainen bij Alex had ik weinig motivatie om te gaan sporten bij een sportschool. Niets voor mij, dacht ik. Ik heb mezelf over deze drempel gezet en voelde gelijk een goede sfeer. Alex is een goede trainer die je pusht waardoor ik sterker en fitter ben geworden. We doen krachttraining en 1-op-1 boxen. Persoonlijke begeleiding tijdens het trainen vind ik prettig, en elke week een vaste afspraak helpt mij om gemotiveerd te blijven en met veel plezier te blijven sporten.

Jos