Team Hart4Health

Alex Hart

Hallo, ik ben Alex Hart, eigenaar van Hart4Health. Samen met mijn vrouw Corinne hebben wij in juli 2011 de sportschool overgenomen. Wat hebben we het hiermee getroffen: een super team en hele leuke klanten!  Bij ons heeft ieder zijn specialisme en gaat hier ook vol voor. Dit maakt ons centrum professioneel en gezellig. Mijn interesse voor sport is begonnen bij defensie waar ik les heb gegeven en natuurlijk zelf veel heb gesport. Hier is het idee gekomen om ook na defensie toch in de sport te blijven werken en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ik geef vooral veel Personal Training maar loop ook graag in de fitness. Tot snel! 

Corinne Hart

Hai, ik ben Corinne, samen met mijn man ben ik eigenaar van Hart4Health. Ik geef les sinds 2001 en heb daar natuurlijk ook mijn papieren voor gehaald (FISAF international aerobics and fitness). In de loop der jaren heb ik me bijgeschoold waardoor ik nu bijvoorbeeld ook pilates of spinning geef. Mijn interesses liggen nogal breed (van SPH tot makelaardij SVM NIVO tot m'n sportopleiding) en zijn nu nog aangevuld met m'n laatste aanwinst; de opleiding gewichtsconsulent, daarn sportvoeding en vervolgens Kind&Voeding. Ik begeleid dan ook onze Fit & Food cursussen en geef bovendien nog Personal Training. Qua sporten vind ik ALLES LEUK! Van 3x marathon Iron Viking uitgelopen te hebben tot een Zumbamarathon of een heerlijk stepfeestje, allemaal leuk. Ik geef je graag een training waar je wat aan hebt: gezellig maar wel lekker pittig, passend bij jouw level. Ik hoop mijn enthousiasme ook op jou over te kunnen brengen, kom lekker meedoen! Groetjes Corinne 

Mo van Veen

Mijn naam is Monique van Veen, een geboren en getogen Veense. Al bijna 25 jaar getrouwd en we hebben samen 4 kinderen. Ik ben na mijn opleiding AFN begonnen met lesgeven. Sporten is altijd al mijn hobby geweest. Ik heb bijna in alles lesgegeven: aerobics, shape lessen, bbb, kickfun, bodycombat. Op dit moment geef ik H.I.T. Training en Body pump en werk in in de fitness, en heb daarvoor alle diploma's behaald. Ook heb ik mijn diploma voedingsleer gehaald om nog iets meer advies te kunnen geven over voeding en sport. Het is mijn eigen doelstelling samen met u uw doel te bereiken, want dan is mijn doel ook bereikt!!! Maar mijn belangrijkste motto is..... Let's have some fun!

Ginger du Prie

Hai, mijn naam is Ginger du Prie. Ooit heb ik de opleiding voor aerobics en bodypump gewoon gedaan, omdat ik heel graag sport, en sporten voor iedereen belangrijk is. Mijn lessen zijn pittig, maar toegankelijk voor iedereen, mijn doel is resultaat en plezier, dan houd je het lang vol! Nu geef ik nog steeds op maandag en dinsdagavond les, met veel plezier. Kom je een keer meedoen?

Eveline Fransen

Hé Hallo, Ik ben Eveline en werk al aardig wat jaartjes bij de sportschool. In 2000 heb ik mijn aerobic-opleiding gedaan bij AFN opleidingen. Ik vond dit toen zo leuk dat ik in de loop der jaren wel meerdere opleidingen ben gaan volgen oa. Spinning, Body Attack, Kickfun, Steps, Bosu, Pump, Fitness en Pilates. 

Ik geef verschillende soorten lessen. Momenteel geef ik Total Body Workout, Bodyvitaal, Pump en Pilateslessen. Ik vind het leuk om van iedere les weer een feestje te maken. Dus heb je zin in een feestje, dan zie ik jou graag!

Anette Keijzer

Hey, Ik ben Anette en ik hou het sportcentrum spik en span! Erg leuk om te doen! En natuurlijk sport ik zelf ook bij Hart4Health. Dus wie weet zien we elkaar....gezellig!

Mark Hogenboom

Hoi, ik ben Mark. Misschien ken je me al, van onze spinninglessen. Naast de gewone spinningles, geef ik soms ook wel eens les met de hartslagband. Op televisieschermen in de zaal kun je dan direct de intensiteit van je training zien. Spinning is hard werken, maar je bouwt er wel een ernorm uithoudingsvermogen mee op. Wie er eenmaal mee begonnen is, kan er moeilijk mee stoppen! Ik zie je graag in één van onze lessen!

Michael Smit

Mijn naam is Michael Smit en ben sinds november 2013 in dienst bij Hart4Health. Ik ben  afgestudeerd bewegingsagoog en Sport- en Cuppingmasseur. Zelf ben ik een fanatieke waterpoloër en ik besteed veel tijd aan duursporten zoals hardlopen, spinning en zwemmen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in zwembaden en in verschillende sportscholen en heb daar veel ervaring op gedaan. Met veel plezier en passie geef ik dan ook lessen zoals pilates, spinning of HIT! Natuurlijk kun je mij ook treffen in de fitness waar ik een aantal uur per week aanwezig ben. 

Eddy Binnenkamp

Hallo, ik ben Eddy, de Yogadocent van Hart4Health. Ik geef dagelijks Yogalessen in de regio. En twee maal per week bij Hart4Health. Ervaar mijn yoga en je bent de rest van je leven verknocht. Voor een "kalme geest", een vredig Hart" en een soepel mooi lijf. 

William Antersijn

Mijn naam is William Antersijn, mijn leven ben ik al actief bezig met sport. Naast mij specialisme als computerrechnicus ben ik sportinstructeur in diverse disciplines zoals Taekwondo (NK-EK), Tai Chi, Win Chi, kickboksen, dansen, hardlopen ( meer dan 40 Marathons) en beoefen diverse balsporten en buitensporten. 

Daarnaast geniet ik volop als ik ook andere mensen kan enthousiasmeren tijdens mijn sportlessen met name de Tai Chi. Tijdens de lessen krijg ik regelmatig ongevraagd zeer positieve feedback. Deze positieve reacties hebben mijn interesse nog meer vergroot om dit verder uit te bouwen. Mijn doel is om meer mensen te bereeken om deze beweingskunst te gaan beoefenen, met als resultaat een sterker en gezonder lichaam te ontwikkelen. Een gezonde geest in een gezond lichaam, of in het Latijn "Mens sana in corpore sano" is een bekend motto. Het staat voor het ideaal van de veelzijdigheid. Een mens is maar gezond als hij zowel intellectueel als sportief bezig is. Op iedere leraar is de uitspraak in de leerling herkent men de meester van toepassing. Een goede leraar zal je kunnen onderwijzen en doorverwijzen in al de aspecten van vechtkunst, gezondheidsoefening en levenskunst. 

Anneke Verwoert

Ik ben Anneke Verwoert en woon in Weteringbrug. Ik heb een eigen bedrijf waarin ik fulltime werkzaam ben. Sinds een aantal jaar ben ik "besmet" met het spinningvirus. Ik vond het zo leuk dat ik de Opleiding spinning instuctrice bij Mad Dogg Athletics ben gaan volgen. Ik vind het heerlijk om te spinnen het geeft me veel plezier, ontspanning en energie. Het fietsen op de beat van de muziek vind ik geweldig en kan helemaal opgaan in de candance van de muziek, voor je het weet zit het uurtje er alweer op. 

Doel van mijn lessen:

* het plezier wat spinning geeft

* de energie die spinning geeft 

* de conditie die spinning geeft, om dat op een enthousiaste en leuke manier te brengen. 

Ik vind Hart4Health een warme gezellige sportclub en geniet van elke les, leuke enthousiaste sportieve mensen nou wat wil je nog meer. Top hobby toch?

Monique Vermeer

Hoi, Ik ben Monique al jarenlang werkzaam op kantoor bij een reuze leuk sportmerk en vanaf 2019 nu ook bij Hart4Health. Hoe leuk is het om in een omgeving te mogen werken waar ik al heel wat jaartjes sport en waar het bij mij voelt als thuiskomen. Je zult mij voornamelijk achter de balie en de computer aantreffen

Rick van Egmond

Hey, ik ben Rick. 

Fitnessinstructeur bij Hart4Health. Ik heb hiervoor de opleiding sport en bewegen, fitness  & health gedaan. Ik heb daar kennis opgedaan in voeding en sportschema's etc. Wat ik dan weer kan overbrengen aan de klanten in de sportschool. Ik vind het heel leuk om met fitness bezig te zijn. Zelf doe ik aan kracht/conditie training en voetbal. Ik wil nog bij gaan leren om uiteindelijk helemaal gespecialiseert te zijn op het gebied van fitness en voeding

Chantal Li-Arends

Ik ben Chantal Li en woon in Leiderdorp samen met mijn man en 2 dochters, werk in Roelofarendsveen en bij een stichting in Leiden.

Al een aantal jaar geef ik naast mijn werk sportlessen met heel veel plezier. Ik geef spinning, pump freestyle, Club Power, Bodypump, shape freestyle en basic pilates.

Bij mij staan de deelnemers altijd op de 1ste plek waarbij ik altijd aangeef dat je techniek het allerbelangrijkste is. Zonder techniek ben je de beste vriend bij de fysio en dat wil ik natuurlijk voorkomen. Tijdens de les zorg ik ook altijd voor een ‘feestje’ waarbij er nog wel eens een onverwacht thema voorbij kan komen. Vooral bij de spinning ben ik altijd in voor een verzoeknummer en is er iets te vieren dan maak ik daar graag gebruik van. Maar bovenal is mijn doel bij alle lessen dat je al snel de focus moet leggen op je uithoudingsvermogen en spierkracht. En pauze….dat is bij mij na de les. Nieuwsgierig kom dan gezellig meedoen op woensdagavond om 19:30 uur.  Tot snel.

Sanne van der Meer

Hi allemaal!

Mijn naam is Sanne van der Meer, ik ben 20 jaar oud en kom uit Roelofarendsveen. Naast werken in de kinderopvang ben ik op maandag en woensdagavond ook te vinden achter de balie bij Hart4Health. Dit doe ik met heel erg veel plezier! Dat kan ook niet anders met zoveel liefde en passie voor sport. Zelf doe ik altijd graag mee met verschillende groepslessen. Ook fitnessen vind ik erg leuk! Ik vind het altijd heel erg fijn om met een voldaan gevoel de sportschool te verlaten, dat is ook wat ik alle sporters mee wil geven. Haal eruit wat erin zit en drijf jezelf tot het uiterste! Ik hoop jullie snel een keer te zin voor een gezellig praatje of een lekker bakkie koffie.

Jordy Jonkheer

Hoi, Ik ben Jordy.

Ik werk bij Hart4health als fitnessinstructeur en geef daarnaast ook kickbokslessen. Ik heb in april 2022 mijn fitness certificaten behaald. Zelf doe ik ook aan krachtsport en kickboksen. Ik vind het interessant en leuk om met sport bezig te zijn. 

Lizzy Akerboom

Heyy, ik ben Lizzy en ik ben 18 jaar. Ik studeer hotel en event management, en in mijn vrije tijd ga ik graag lekker sporten. Ik werk nu al een tijdje achter de balie hier, en ik vind het mega gezellig, dus kom lekker een keertje een kopje koffie of een shake drinken!

Rowdy Mollers

Mijn naam is Rowdy, ik ben tweedejaars student sport en bewegen en ik ben stagair bij Hart4Health. Op maandagavond geef ik een hartstikke leuke HIT les en op donderdagavond begeleid ik samen met Rick de jeugdfitness. Zelf doe ik al jaren aan voetbal en vind ik het leuk om nu steeds meer met fitness bezig te zijn. 

Bo van Ruiten

Hoi ik ben Bo, ik zit momenteel in mijn examenjaar voor de Havo. Zelf ga ik ook vaak naar de sportschool en op zaterdag en zondag sta ik achter de balie, dus kom gezellig een keer een bakkie doen. 

Beau van den Broek

tekst volgt......