Kinderopvang

Kinderopvang

Momenteel hebben wij vanwege alle corona-perikelen geen kinderopvang.

 

Speelhoek Hart4Health:

 

Als lid van Hart4Health kun je je kind(eren) bij onze kinderopvang onderbrengen om lekker een uurtje ongestoord te kunnen sporten. In onze uitgebreide speelhoek kan jouw kleintje zich goed vermaken. De kosten zijn € 1,10 per kindje per keer, dit zit niet bij je abonnement inbegrepen. Je kunt een 10-rittenkaart kopen voor € 11,-

De speelhoek is geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 – 11.00.

Bij onze speelhoek ligt het accent echt op spelen. De juffies hebben veel affiniteit met kinderen en maken er iedere keer echt weer wat leuks van.

Kindjes kunnen alléén terecht in onze kinderopvang als er ook een medewerkster van Hart4Health bij aanwezig is. Op andere tijden dan bovengenoemde, is het dan ook niet mogelijk om je kind bij ons te laten spelen.

Wij hebben altijd drinken en een koekje of een soepstengel klaar liggen. Wel graag zelf een extra luier meegeven.

Is je kind ziek dan kan hij/zij helaas niet komen spelen  i.v.m. de andere kinderen die dan aangestoken kunnen worden.

Eventuele bijzonderheden graag vooraf melden aan de leiding van de kinderopvang.

Wij passen met de grootste zorg op jouw kind maar willen je er wel op wijzen dat wij geen aansprakelijkheid aanvaarden bij ongelukken of ongemakken.

Indien een crècheleidster ziek is, kan het zijn dat we op die dag onverwachts geen kinderopvang aan kunnen bieden. Dit zal slechts zelden voorkomen maar voor de zekerheid vermelden we dit toch nog even.

Zodra je gebruik maakt van onze faciliteiten, verklaar je je automatisch akkoord met bovenstaande punten.